Over Paviljoen aan de Maas


Kasteel De Hoogenweerth was altijd al een uniek plekje in Nederland. Gedurende enkele maanden wordt deze exclusieve locatie aan de Maas uitgebreid met een sfeervol paviljoen, zodat tot 1000 personen hier kunnen genieten van heerlijk eten, verrassend entertainment en elkaars gezelschap.

 

Het kasteel

Naast de nummer één toptrouwlocatie van Nederland, is Kasteel Hoogenweerth nu ook een unieke eventlocatie!

Een modern design en klassieke uitstraling zijn kenmerkend voor Kasteel De Hoogenweerth. Het kasteel is gelegen op een schiereiland langs de Maas en wordt omringd door bijna 4 hectare parktuin en water. Achter het kasteeldomein liggen de Maasplassen en een natuurgebied. Het domein is zeer goed bereikbaar, nabij afrit 55 en 56 (MECC Maastricht) van de A2 met duidelijke bewegwijzering richting het kasteel. Kasteel De Hoogenweerth ligt bovendien op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Maastricht. Op het domein bieden wij gratis parkeerplaatsen aan, inclusief twee oplaadpalen voor elektrische auto's.

Het paviljoen

Gedurende enkele maanden zal het paviljoen bij het kasteel worden gevoegd, om zo een direct verbinding tussen het kasteel en het paviljoen te creëren. De capaciteit van de locatie wordt op deze manier uitgebreid tot 1000 personen. Het paviljoen heeft een uniek rond dak en transparante voorzijde, waardoor een moderne en exclusieve uitstraling wordt gecreëerd. Daarnaast is het paviljoen geïsoleerd en verwarmd, waardoor u tijdens de wintermaanden kunt genieten van deze prachtige locatie.