Nachtzoen Benefietdiner

Elk kind verdient een nachtzoen. Zeker als hij of zij de nacht moet doorbrengen in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. De Ronald McDonald Huizen Limburg bieden een tijdelijk thuis aan de ouders van deze zorgintensieve kinderen. Hiervoor zijn zij geheel afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

Zeker tijdens Kerst wil je als gezin dicht bij elkaar zijn.  Daarom organiseren wij samen met de Ronald McDonald Huizen Limburg een bijzonder Nachtzoen Diner op woensdag 18 december. 

Een plekje aan tafel kost € 150.-. Hiervoor krijgt u een geweldig vijfgangendiner, een avondvullend programma én doneert u één nachtzoen ter waarde van € 60,-. Voor dit bedrag kan een gezin een nacht verblijven in een van de Ronald McDonald Huizen, heel dicht bij hun zieke kind.

Ronald McDonald Huizen Limburg

Huis Maastricht biedt een ‘tijdelijk thuis dichtbij het ziekenhuis’ aan gezinnen waarvan een kind is opgenomen in het Maastricht UMC+. Hier kunnen ouders slapen, douchen, koken, eten en wonen zolang hun kindje is opgenomen in het ziekenhuis. Vaak gaat het om een verblijf van enkele weken tot maanden.

De Kindervallei in Houthem is een bijzondere locatie waar ouders overnachten als het kind intensief revalideert bij Adelante.  Ook kunnen gezinnen met een zorgintensief kind er genieten van een welverdiende aangepaste vakantie. Bij de Kindervallei gaan vermoeide ogen weer twinkelen.

Francine & Romain

Ondersteunen het Benefiet Diner door het entertainment deel voor hun rekening te nemen.

‘’Deze twee artiesten houden van hun vak en dat is voelbaar voor het publiek.
Ze hebben het talent en ervaring om voor de juiste interactie en verrassingen
te zorgen waardoor een event net dat extra wow-gevoel krijgt.’’

Informatie aanvragen & reserveren

Media partners van Paviljoen aan de Maas

WE MOVE PEOPLE
Omdat wij geloven in de unieke kracht van beelden. Beelden raken, motiveren & verbinden mensen en inspireren ze om in beweging te komen.

WijLimburg is het toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want ondernemen doe je niet alleen.

 

Het Goede Leven in Limburg en de Euregio

Chapeau is het exclusieve platform over het goede leven in Limburg NL/BE.

 

 

Koen Kruchten, zelfstandig ondernemend fotograaf onder de naam Imageyes