Arrangementen


Het Paviljoen

Beleef een onvergetelijke tijd bij Paviljoen aan de Maas met al uw collega's! We hebben enkel uw wensen en voorkeuren nodig, de rest regelen wij. Hierdoor wordt ook u volledig ontzorgd en maken we het organiseren van een bedrijfsfeest, meeting of andere bijeenkomst zo makkelijk mogelijk. U kunt bij ons terecht met 10-1000 personen.

 

Belevingen bij Paviljoen aan de Maas worden aangeboden in drie verschillende arrangementen. Uiteraard bieden wij ook maatwerk aan. In dat geval wordt het gehele programma aangepast aan uw wensen. Het programma kan tevens worden uitgebreid met diverse modules, van entertainment tot services. Voorbeelden hiervan zijn een shuttle dienst, professionele fotograaf en een mid night snack. Maar we kunnen uw feest ook omtoveren tot het themafeest dat bij uw bedrijf past. Daarnaast bieden wij gratis parkeerplek voor 300 auto's, inclusief twee oplaadpalen voor elektrische auto's.

Impressie

Onderstaand is slechts een impressie van de diversiteit aan mogelijkheden bij Paviljoen aan de Maas. Deel uw specifieke wensen met ons en neem contact op.